banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Suruç Halk Egitim Merkezinden İşkur İşçilerine Meslek Kursu
Suruç Halk Eğitim Merkezinin başlatmış olduğu kurs programlarına toplam 140 kişi devam ederken kurs programlarına yeni kursların ekleneceği belirtildi. Gaz altı kaynakçılığı, ark kaynakçılığı, Elektrik tesisatı ve pano montörlüğü, katı sıvı kalorifer ateşçiliği mesleki eğitim kurslarında kurs gören 140 kişi kursları tamamlandıktan sonra sertifikalarını alarak meslek sahibi olacak.

Suruç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sami Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklama da İşkur’un TYÇP kapsamında işe aldığı işçilere mesleki eğitim kursu verip, toplumun ihtiyacı olduğu yerlerde toplum yararına çalışabilmelerine yardımcı olduklarını ifade etti. Kılıç “Mesleki Eğitim Kurslarımızda kurs görüp meslek sahibi olan arkadaşlarımız toplumun ihtiyacına göre görevlendirilip bu ihtiyaçlara cevap vereceklerdir. Devam eden çeşitli mesleki eğitim kurslarımızda 140 kişi halen kurs görüyor. Kursları tamamlanan arkadaşlarımıza sertifika vereceğiz. Mesleki eğitim kurslarımıza yenilerini ekleyerek başka meslek dallarında yeni kurslar başlatacağız.” Şeklinde konuştu.



Müslüm Ergün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.