banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Suruç Devlet Hastanesine Tomografi cihazı alındı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Tomografi cihazının olmayışı nedeniyle şehir dışına sevk edilen hastalara ilçede hizmet sunabilmek için Suruç Devlet Hastanesi’ne Tomografi cihazı alındı.

Suruç devlet Hastanesine kazandırılan Tomografi cihazının ilçeye getirildiğini söyleyen Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adem Delice, “Amacımız hastanemizi tam donanımlı hale getirmektir. Tomografi cihazı sayesinde hastalıklar erken teşhis edilecek, hastalar artık Tomografi için şehir dışına sevk edilmeyecektir” dedi.

Başhekim Dr. Adem Delice yaptığı açıklamada, “Suruç Devlet Hastanesi’nde hizmete kazandırılan son teknoloji ürünü Tomografi cihazının bulunduğu alanda Radyasyon ölçüm kontrollerin ardından İnşallah bir ay gibi kısa süre içerisinde ilçemizde Tomografi çekimlerine başlayacağız. Suruç acil vakalarda çok yoğun bir konumda.  Bazen çok ciddi hastalar geliyor. Onlara en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tomografi cihazıyla birlikte hastaların tahlillerini yapacağız ve başka illere sevkleri önleyeceğiz. Cihaz, başta trafik kazaları, travmalar, felç, beyin kanaması,  akciğer embolisi, damar tıkanıklığı ve kanserin erken teşhisi gibi birçok konuda bize geniş olanak sağlayacak” ifadelerini kullandı. (Mustafa Bikeç- İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.