banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Suruç Belediyeleri

1-  SURUÇ BELEDİYESİ:        

            Belediyede halen  33 Memur,  110  Kadrolu işçi,  ve 3 adet sözleşmeli personel, 29 mevsimlik işçi olmak üzere toplam 175  personel istihdam edilmektedir.

Suruç Belediyesinde 1 adet makam aracı, 1 adet cenaze nakil aracı, 5 adet damperli kamyon, 1 adt çöp taşıma aracı, 6 adet traktör, 3 adet kazıcı ve yükleyici kepçe, 1 adet greyder, 1 adet et arabası, 4 adet çöp sıkıştırma makinesi ve 3 adet motosiklet mevcuttur.

Belediyenin 1 adet hizmet binası, 8 adet lojman ile 1 mezbahanesi, 1 soğuk hava deposu, buğday pazarı, hayvan    pazarı, sebze hali, kasap pazarı, 1 garajı mevcuttur.

Suruç İlçe Merkezinde  toplam 7  mahalle  bulunmaktadır. Bu mahalleler; Aydın,   Cumhuriyet,  Dikili, Hürriyet, Sarayaltı, Yenişehir ve Yıldırım.

www.suruc.bel.tr

2- ONBİRNİSAN  BELDE  BELEDİYESİ          :

Belediyede  halen 7 memur 21 kadrolu işçi olmak üzere toplam 28 kişi ve  10 araçla hizmet vermektedir.

Hizmet binası mevcut olup, lojmana ihtiyaç vardır.

www.onbirnisan.bel.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.