banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ş.Urfa'da bir günde 3 intihar

Her geçen gün intihar olaylarının arttığı Şanlıurfa’da, Siverek'te ve Viranşehir'de 2'si kız 3 genç intihara teşebbüs etti.Şanlıurfa’nın Esentepe Mahallesi’nde bir genç kız intihar teşebbüsünde bulunarak hayatını son vermek istedi.

ilk intihar olayı Şanlıurfa Esentepe'de meydana geldi. Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre K.G. A. isimli 21 yaşındaki genç kız moralinin bozuk olması nedeniyle çok sayıda hap alarak intihar etmek istedi. Odasında ailesi tarafından baygın bir halde bulunan genç kız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Diğer bir intihar olayı ise Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde meydana geldi.

İlçenin Esmer Çayır Mahallesi’nde ikamet eden 17 yaşındaki bir genç kız intihar teşebbüsünde bulunarak hayatına son vermek istedi. Gece geç saatlerde çok sayıda ilaç alarak intihar etmek isteyen Y.Ç. isimli genç kız ailesi tarafından fark edilerek Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kız kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

 

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde ise başka bir genç intihar teşebbüsünde bulundu. İlçenin Kışla Mahallesi’nde ikamet eden A. A. kız kardeşiyle tartıştığı gerekçesiyle intihar teşebbüsünde bulundu. 21 yaşındaki genç, çok sayıda evde bulunan haplardan çok sayıda alarak hayatına son vermek istedi. Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan A.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken olaylarla ilgili inceleme ise sürdürülüyor.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.