banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

STK'lara Çalışmaları anlattı

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, STK temsilcileriyle birlikte Büyükyol Caddesi'ni gezdi ve burada yürütülen belediyecilik hizmetlerini aktardı.

      Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları(STK)temsilcileriyle sabah saatlerinde Samsat Meydanı'nda buluşan Belediye Başkanı Fakıbaba, STK temsilcilerine Büyükyol'da yürütülen "Cephe Sağlıklaştırma" çalışmalarını aktardı.

     Şanlıurfa Belediyesi KUDEB (Koruma Uygulama ve Denetleme Teknik Elaman Bürosu) tarafından 7 aydan bu yana yürütülen sağlıklaştırma çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirten Başkan Fakıbaba, aynı çalışmanın Demokrasi Caddesi, Haşimiye Meydanı, Bey Kapısı ve Kalkan Yokuşu'nda da yapılacağı müjdesini verdi.

     Gezinin ardından STK temsilcileriyle birlikte El Ruha Oteli'ne geçen Belediye Başkanı Fakıbaba, kahvaltı öncesinde STK temsilcilerine belediyenin hizmetleri hakkında önemli bilgi verdi.

    Özellikle "Eski Urfa" diye adlandırılan Tarihi Hanlar Bölgesi ve çevresinde yürütülen turizm çalışmalarının yanı sıra kent merkezindeki ulaşım hizmetlerinde alınacak olan tedbirlere dikkat çeken Fakıbaba, "Turizm ve ulaşım konusunda önemli çalışmalar yapıyoruz. Ancak bu çalışmalarımız sırasında siz STK temsilcilerinin destekleri bizler için çok önemli. STK'lar ile birlikte hareket ettiğimiz vakit ortaya halkın istediği, halkın beğenisini toplayacak hizmetler çıkıyor" dedi.

    Fakıbaba, "Şanlıurfa Belediyesi olarak özellikle eski Urfa'nın tarihi ve turistik dokusunun korunması için büyük gayret sarf etmekteyiz. Kent merkezinde yaşanan imar sorunlarını gerek belediye gerekse de STK'lar olarak elele verip çözmek zorundayız" diye konuştu.

     Görüş alışverişinin yapıldığı toplantı soru ve cevapların ardından sona erdi.

STK TEMSİLCİLERİNDEN BÜYÜKYOL'DAKİ DEĞİŞİME TAM NOT…

    Sıva, boya ve görüntü kirliliği oluşturan etkenlerin ortadan kaldırılarak aslına uygun bir şekilde restore edildiği çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten STK temsilcileri Şanlıurfa Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Fakıbaba'ya bu hizmetten ötürü teşekkür ettiklerini söylediler.

    Uygulamaya konulacak projeler öncesinde STK görüşlerine başvuran Şanlıurfa Belediyesi'nin bu tutumunu memnuniyetle karşıladıkları kaydeden STK temsilcileri bu uygulamanın devam etmesi temennisinde bulundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.