banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

SOSYAL KURUMLARDAN GÜNYÜZÜ DERNEĞİNE ZİYARET
Günyüzü Derneği Yön. kur. üyesi  Osman Gerem  yaptığı konuşmada; ‘’Biz  Günyüzü Derneği olarak 12 adet daire yaptık. Dayalı döşeli olarak ihtiyaç    sahiplerine verdik. Şu anda bile o dairelerde oturanların ihtiyaçlarını yakın bir şekilde takip ediyoruz. Her mahallede en az 1 temsilcimiz var. Tüm sivil toplum kuruluşları ile müşterek çalışıyoruz. En son olarak Van depreminden Şanlıurfa’ya gelen misafirlerimle   ilgileniyoruz" dedi.



Toplantıda, Günyüzü Derneği ve Deniz Feneri Gönüllülerine ,S.G.K. İl müdürü Nurettin  Nacar; “Sağlık güvencesi olmayan kişilerin 29 Şubat 2012 tarihine kadar gelir testi başvurusunda bulunmaları gerekecek. Aksi halde başvuruda bulunmayan kişilerin geliri asgari ücretin 2 katı olarak değerlendirilecek ve bu kişilerden 213 TL aylık prim alınacak.  Gelir testine 29 Şubat 2012 tarihine kadar başvurmayan ve tescil başlangıç tarihinden itibaren asgari ücretin iki katı esas alınarak primleri tahakkuk ettirilenlerin daha sonra gelir testi yaptırmak üzere sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına başvurması halinde başvuru yaptıkları süreye bağlı ve gelir testi sonucuna göre tescil işlemleri değişecektir. Anne veya babasının sağlık güvencesinden yararlanmaya devam etmesi gereken 18 yaşından büyük öğrenci olan erkek çocuklar ile kız çocuklarının durumlarını SGK İl Müdürlükleri ile Merkez Müdürlüklerine müracaat ederek güncellemeleri gerekmektedir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.