banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Sorun Nihayet Çözüldü

Özel Halk Otobüsleri Ortak Havuza “Evet” dediler.

 

Şanlıurfa’da toplu ulaşım araçlarının tek bir sistem altında toplanmasını, elektronik ücret toplama ve paylaştırma organizasyonlarına ilişkin, teknik, idari ve hukuki koşulları içeren “Ortak Havuz Sözleşmesi” 4 farklı kooperatif üyelerince imzalandı.

      Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları M.Emin İzol, Habib Arslan, Mahmut Kırıkçı, İbrahim Güllüoğlu ve Ahmet Al’ın katılımıyla Şair Nabi Kültür Merkezi’nde düzenlenen imza töreninde Özel Halk Otobüsü sahipleri “Ortak Havuz”a “Evet” dediler.

   S.S Huzur Kooperatifi Başkanı Sadık Salar, S.S 40 Nolu Esentepe Kooperatifi Başkanı Resul Doğan, S.S 47 Çağdaş Çankaya Mehmet yılmaz, Nolu S.S 8 Nolu Kooperatifi Başkanı Hüseyin Polat ve üyelerinin katılım sağladığı imza töreninde özel halk otobüsü sahipleri sözleşme imzaladılar.

    “Ortak Havuz Sistemi”ne geçiş için önemli bir aşama olan sözleşmelerin imzalanmasını sevinçle karşıladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Fakıbaba, Ortak Havuz Sistemiyle Urfa’da toplu taşımaya daha modern bir görünüm kazandıracaklarını ifade etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.