banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Taşlıdere Şanlıurfalı

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE TOPLANTI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım GÜLPINAR ve Siverek KaymakamıMahmut HERSANLIOĞLU nun katılımı ile gerçekleşen toplantıda ilçe için yapılabilecek öncelikli çalışmalar ve ilçede yapılacak yatırımlar ile gıda ve tarıma dayalı sanayi tesislerinin yapılması ile ilçenin elektrik sorunu ve çiftçilerin bazı sorunları tartışıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, bölgede yaşanan elektrik sıkıntılarını gidermek amacıyla çalıştıklarını, Siverek İlçesindeki köy yollarının tamamını asfaltlama düzeyine getireceklerini belirtti. toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülpınar daha önce edindiği yatırım bilgilerini Siverek kentinin kalkınması için kullanmak istediğini belirterek şunları kaydetti ’’Başta Siverekli yatırımcıların olaya sahip çıkması gerekir. Sivil toplum kuruluşları yatırımcılarla görüşerek Siverek’te yatırım yapmalarını sağlamaları gerekiyor. Gülpınar eğitim konusuna da ayrıca önem veriyoruz. Siverek 75. Yıl Yatılı Bölge Okulunu Fen Lisesine dönüştürdük. Bu yıl tercih sıralamasında yer almadığı için ancak gelecek eğitim öğretim yılında Fen lisesi olarak Siverek’te eğitim hizmetine açılacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.