banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Siverek'te 'Umre Ödüllü Siyer Sınavı' başvuruları başladı

Siverek ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenecek 'Umre Ödüllü Siyer Sınavı' için başvurular başladı. Sınav 18 yaş ve üstü, 14-17 yaş arası ve 10-13 yaş arası olmak üzere toplam üç kategoride yapılacak.

Sınavda 18 yaş ve üst kategorisinde Türkiye sıralamasına giren ilk 44 kişi umre ile ödüllendirilecek. 14-17 Yaş kategorisinde dereceye giren ilk 3 kişi velisi ile birlikte umreye gitmeye hak kazanacak.10-13 yaş kategorisinde ise ilk 10’a girenlere tablet hediye edilecek. Ayrıca ilçe genelinde her üç kategoride ilk üçe girenlere çeşitli hediyeler verilecek.
İkra-Der tarafından yapılan açıklamada amaçlarının insanlığın yegâne kurtuluşu olan Hz. Peygamberin örnek hayatını okumak, okutmak, anlamak ve yaşatmak olduğu hatırlatılarak, tüm Siverek halkı sınava davet edildi.
Sınav başvuruları 25 Ocak tarihine kadar Kız Meslek Lisesi arkasında, Hür Dava Partisi İlçe Binası bitişiğindeki İlim Kitap Evinde yapılacak.
Siyer Sınavı 1 Şubat 2014 tarihinde saat 10.00'da Yusuf Sami İmam Hatip Lisesinde yapılacak. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.