banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

SİVEREK'TE ÜCRETSİZ TİYATRO GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi tarafından organize edilen çocuklara ve yetişkinlere yönelik ücretsiz tiyatro günleri devam ediyor.

        Tiyatro günleri kapsamında İlçenin endüstri meslek lisesi salonunda sahnelenen oyunlar vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gündüz ilköğretim öğrencilerine yönelik diş sağlığını anlatan çocuk oyununda 4 ayrı seansta yaklaşık 2000 ilköğretim öğrencisi tiyatronun keyfini yaşarken. Gece saat 20:00 de yetişkinlere  sahnelenen  ‘’olur böyle şeyler’’ ve ‘’Beyaz diş ülkesi’’  adlı oyunu büyük beğeni ile izlendi.
      Siverek belediyesi ücretsiz tiyatro günleri kapsamında düzenlenen tiyatro gösterileri ile ilgili bilgi veren Siverek  belediyesi Kültür ve Sosyal işler müdürü Mehmet Kucaklı yaptığı açıklamada şunları kaydetti’ Belediyemiz tarafından yaklaşık üç yıldan beridir devam eden ücretsiz tiyatro günlerini sürdürmekteyiz nisan ayı içerisinde 3 ayrı tiyatro ekibini Sivereklilerle buluşturacağız. bu kapsamda her ay düzenli olarak farklı tiyatro oyunlarının ilçemizde sahnelenmesine olanak sağlıyoruz, etkinliklerimize devam edeceğiz ’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.