banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Manchester United 23 Galatasaray Candeias

SİVEREK'TE BAYANLARA YÖNELİK SAUNA VE FİN HAMAMI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Şanlıurfa Siverek'te Bayanlara yönelik sauana ve fin hamamında; Sauna, Fin hamamı ve Türk hamamlarının yanı sıra spor salonu, dinlenme salonunun yanı sıra çatı katında bayanlara yönelik kafeterya bölümü olarak hizmet verecek

Siverek Belediyesi tarafından İlçenin Hasançelebi Mahallesi, Tarihi Gümrük Hanının yan kısmında bulunan daha önce Siverek Belediyesince istimlâk edilen ev ve iş yerlerinin yıkımıyla elde edilen 900 metrekare alan üzerine yapımı devam eden Türk ve Fin hamamları ile sauna ve sosyal tesis inşaatı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların sona yaklaştığını belirten Başkan Yardımcısı Murat Eyliyen, Siverek’te ilk kez bayanlara yönelik böyle bir çalışma yapılıyor. Sauna, Fin hamamı ve Türk hamamlarının yanı sıra spor salonu, dinlenme salonunun yanı sıra çatı katında bayanlara yönelik kafeterya bölümü olarak hizmet verecek, çalışmaların önümüzdeki aylarda bitmesi için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.