banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Siverek'te 76 bin 726 öğrenci ders başı yaptı

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı iki buçuk aylık aradan sonra bugün çalan ders zili ile birlikte Siverek'te de başladı. Siverek'te toplam 76 bin 726 öğrencinin ders başı yaptığı eğitim öğretim yılı münasebetiyle Siverek Gazipaşa İlkokulunda bir program düzenlendi.

Programa Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, daire amirleri ve veliler katıldı.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirlerin seslendirildiği programın ardından Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül ve beraberindeki heyet öğrencilere ders kitaplarını dağıttı.

Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül ilçede en önemli çalışmalarının eğitim alanında olduğunu belirterek, “Derslik sayımızdaki iyileştirilmeler ile sınıf mevcutlarında ülke ortalamasını yakaladık. Bu çalışmalarımız ile öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda eğitim görmesi için fırsat oluşturduk. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılımız Tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.