banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Siverek'e Doğalgaz Geliyor

     İlçede  başlayacak doğal gaz çalışmalarıyla  ilgili  Belediye Başkanı Ali Murat Bucak  ile    görüşen   Aksa Gaz şirketti genel müdürü  Nuri Baş ve beraberinde ki teknik ekip bir hafta sonra  başlayacak çalışmalarla  ilgili  belediye başkanı Ali Murat Bucak'a  bilgi  verdiler.

 Doğalgaz  çalışmaları için  ilçede ilk  etapta  iki  ana aktarma  deposu yapılacağını  belirten şirket yetkilileri   çalışmaların  Yenişehir ve  Ofis  Mahallerinde başlanılacağını  ilk  doğal gaz çekilecek  alanların  okullar ve resmi kurumlar olacağını  belirtti.

         Belediye başkanı Ali Murat Bucak belediye olarak doğal gaz çalışmalarına destek vereceklerini ilk etapta  14 Km lik  bir döşeme  olacağını  daha sonra  ilçenin geneline  yaymaya  çalışacaklarını'' belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.