banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Hivi Abikoğlu, "Siverek Vadisi" projesiyle ilgili yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyenin Selimpınar Mahallesi, "Mehmetçik Hatıra Ormanı"nın yanındaki bin 560 dönüm arazi üzerine inşa edeceği bildirilen "Siverek Vadisi" projesinin altyapı çalışmaları devam ediyor.

Proje alanını gezip çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan vekili Mustafa Hivi Abikoğlu, projenin altyapı çalışması kapsamında şu anda 4 bin ton metreküp su kapasiteli su deposu yapmaya başladıklarını bildirdi.

Daha önce burada sondaj vurdurarak, 350 metre derinliği olan 2 su kuyusu açtıklarını hatırlatan Abikoğlu, altyapı çalışmaları devam eden "Siverek Vadisi"nde, 5 Yıldızlı otel, anfi tiyatro, lokanta ve kafeteryalar ile yürüyüş ve bisiklet yolları, mesire alanları gibi sosyal alanların oluşturulmasının planlandığını kaydetti.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.