banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

SİVEREK SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Siverek İlçesi sorunları çözüm ve önerileri İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu Başkanlığında düzenlenen toplantıda ele alındı.

İlçenin Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantı İlçe Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu Başkanlığında, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Kamu Kurum ve Kuruluşları Temsilcileri Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Merkez ve Köy Muhtarları katıldı. Toplantıda ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları altı aylık çalışma brifinglerini slâyt sunumu yapılarak bilgi verildi, muhtarların ilçe ve köylerde elektrik sorunları dile getirildi muhtarlar ilçe merkezinde sokak lambalarının yamanamadığından yakınırken, bazı köy muhtarları da köylerde trafo eksikliğinden yakındılar İlçe kaymakamı Hersanlıoğlu, köylerde bazı sorunları muhtarlar ve köy ihtiyar heyetince çözülebileceğine dikkat çekerek’’Bazı sorunların çözümü çok kolay, bu sorunları vatandaşlar kendileri çöze bilirler her şeyi bizden beklemeleri büyük sorunları çözümünü geciktiriyor, vatandaşlarımızda bu konuda fedakârlık yapmalı, bizde köklü sorunların çözümüyle uğraşmalıyız, elektrik sorunlarının çözümü DEDAŞ yetkilileri daha çok çalışmalı ve kısa sürede sorunları en aza indirmeli’’ Toplantı soru cevap şeklinde devam etti. Toplantı sonunda, Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ilçede bir süre önce başlatılan ve halen devam edilen ‘’Siverek Eğitimde Buluşuyor’’ kampanyasına destek veren herkesi kutladığını bu anlamda köy ve merkezde görev yapan muhtarlar ve öğretmenlerinde katkı sunmasını beklediklerini belirtti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.