banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Siverek il olmayı çoktan hak etti

Uzun yıllardan beri il olmayı bekleyen Siverek, Anayasa değişikliği halk oylamasında sandık başına giderek yüzde 94,6 evet oyu verip hem daha fazla özgürlük istedi, hem de il olma düşüncesini tekrar gündeme getirdi.

12 Eylül 2010 günü yapılan Referanduma Siverek seçmenlerinin gösterdiği ilgi sonucu yüzde 94.6 Evet oyu vererek AK Parti İl teşkilatını sevindirdi. Sivereklilerin referandumda gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını belirten AK Parti İl Teşkilatı Siverek ilçe Koordinatör Yardımcısı Abdülkadir Karacabey, Şanlıurfamızın nüfus bakımından en büyüğü olan Siverek ilçemiz il olmayı çoktan hak etmiştir. Her seçimde de iktidardan ve doğrudan yana oyunu kullanan Siverekli hemşehrilerimiz, referandumda da milletimizin menfaati doğrultusunda oy kullanmış ve yüzde 94.6 Evet oyu vermiştir. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyoruz dedi. Karacabey, AK Parti İl teşkilatının kendisine verdiği görevi Siverekli hemşehrilerinin de desteğiyle yüzünün akıyla yerine getirdiğini, çalışmalarda vatandaşların Başbakan Recep Tayip Erdoğana aşırı sevgi gösterdiklerini ve başarıda Başbakana olan sevginin de etkili olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.