banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Simitçi, yasak aşk kurbanı

Şanlıurfa'da yaklaşık 7 ay önce başından vurularak öldürülen simitçinin katilleri yasak aşıkların kurbanı olduğunu ortaya çıktı.

Şanlıurfa'da 7 ay önce başından vurularak öldürülen simitçinin “yasak aşk” yaşayan çift tarafından öldürüldüğü belirlendi. Cinayeti, aralarında “Kayseri'deki kayıp çocuklar cinayetini” çözen grupta görev yapan polislerinde bulunduğu özel ekip aydınlattı.

 

İlk önce “maganda kurbanı” diye tahmin edilen ölümün altından “Yasak aşk” çıktı. Cinayetle ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, “6,5 ay süren çalışmalar neticesinde delilden faile gittiklerini” belirttiler. İşte yapılan açıklama; “27.09.2010 günü Saat: 00.30 sıralarında 1965 doğumlu Mustafa Çiftçi isimli şahıs faili meçhul kişi veya kişilerce başından ve vücudundan aldığı isabetle silahla yaralanmış, şahıs kaldırıldığı 500 Yataklı Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetmiştir. Kim veya kimler tarafından öldürüldüğü tespit edilemeyen Mustafa Çiftçi ile ilgili yapılan ilk araştırmada; seyyar olarak simit ve tatlı satarak geçimini sağladığı, evli ve 6 çocuk babası olduğu, kimse ile husumeti olmadığı yönünde bilgi edinilmiştir.

 

Asayiş Şube Müdürlüğümüz Cinayet Büro Amirliği ekiplerince faili meçhul cinayetin aydınlatılması için 6,5 ay süren sistematik bir çalışma yürütülmüş, yapılan çalışmalar neticesinde elde edilen delil ve bilgiler ışığında 12.04.2011 günü 2 şüpheli gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan 1986 doğumlu Mehmet D. isimli şahıs, cinayet olayını işlediğini itiraf etmiş, şüpheliden olayda kullandığı tespit edilen 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Olayla ilgili şüpheli Mehmet D.'nin arkadaşı olan 1991 doğumlu Aslı A. isimli bayan da olayın azmettiricisi olduğu iddiasıyla gözaltına alınmış, şüpheliler 13.04.2011 günü adli mercilere sevk edilmişlerdir.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Şanlıurfa'da, 27 Eylül 2010 tarihinde Süleymaniye Mahallesi 1782 Nolu sokak'ta, geçimini simit ve tatlı satarak sağlayan 46 yaşındaki evli ve 6 çocuk babası Mustafa Çiftçi, başından silahla vurularak öldürülmüştü.

Kayseri'deki “Kayıp Çocuklar Cinayetinde” de görev yapan Şanlıurfa Cinayet Büro Amiri Ertuğrul Güler ve ekibinin çalışması sonucu kentte son 10 yılda meydana gelen faili meçhul 10 cinayetten 8'inin aydınlatıldığı belirtildi. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.