banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

Ceylanpınar/Işıklar köyünde Bayır ve İlhan aileleri arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine ismi öğrenilemeyen bir kişi, Mahmut Bayır (45) ve Eyyüp Bayır'a (30) silahla ateş etti. İsmi öğrenilemeyen şahıs olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, yaralanan Mahmut Bayır ve Eyyüp Bayır, yakınları tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Mahmut Bayır, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen
kurtarılamazken, Eyyüp Bayır'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Öte yandan olayı duyan cenaze yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Hastane bahçesinde, polis ve jandarma olası bir olaya karşı yoğun güvenlik tedbiri aldı. Ceylanpınar Kaymakamı İlker Özerk Özcan ve Belediye Başkanı İsmail Arslan hastaneye gelerek yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı. Olayda, yaşamını yitiren Mahmut Bayır'ın cesedi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.