banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Sigorta'da kaza; 2 yaralı

Şanlıurfa’da meydana gelen ve 2 kişinin yaralandığı trafik kazasında bir tarafta can pazarı yaşanırken diğer tarafta kazayı görmezden gelen çocuklar yola saçılan fıstıkları topladı.

 

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bir araç takla atarken araç içerisinde yer alan şahıslar yola savruldu.

 

Kaza Şanlıurfa- Gaziantep karayolu eski otogar civarında meydana geldi. İddialara göre Sigorta Kavşağı istikametinden şehir merkezine doğru gelen Mehmet Şil yönetiminde ki 06 AL0316 plakalı otomobil ile aynı istikamette seyreden ve araç sürücüsü belirlenemeyen 63 VP 512 plakalı otomobil çarpıştı.

 

50 METRE SÜRÜKLENDİ TAKLA ATARAK DURABİLDİ

Çarpışmanın etkisiyle 63 VP 512 plakalı otomobil yaklaşık 50 metre sürüklenirken orta refüje çarptıktan sonra takla atarak durabildi. Araç içerisinde yer alan biri kadın iki kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken olay yerine gelen 112 ilk yardım ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

ARAÇTAN SAVRULAN FISTIKLARI TOPLADILAR

Kazanın meydana geldiği yerde toplanan vatandaşlar zaman zaman polisin çalışmalarına da engel oldu. Polis meraklı kalabalığı ikinci bir kaza olasılığına karşı olay yerinden uzaklaştırmak istese de başarılı olamadı. Meydana gelen kaza sonrası  araç içerisinde bulunan fıstıkların yere saçıldığını gören çocuklar ise polisin uyarılarına rağmen yola fırlayarak fıstıkları topladı. Polis meraklı kalabalığı zor da olsa dağıtmayı başarırken kazanın meydana geldiği Şanlıurfa Gaziantep karayolunda trafik akışı yarım saat kontrollü olarak sağlandı. Olay yerine gelen çekicilerle her iki aracında kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adnan Çelik / GAPHA

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.