banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Okul ziyaretlerini sürdüren Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini ziyaret edip, öğretmenlerle bir araya gelerek 3. geleneksel aşure etkinliğine katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Aslan’ı, okula gelişinde, Okul Müdürü Osman Veysel Özdaş karşıladı.  Özdaş’tan okul hakkında bilgi alan Aslan, öğrencilerin okul bahçesinde düzenlediği 3. geleneksel aşure etkinliğine katıldı. Öğrencilerle bir süre sohbet etti. Aslan daha sonra okulu gezerek, okul duvarına resim motifleri çizen resim öğretmenin resim boyama işlemine eşlik etti. Ardından öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenlere kısa bir konuşma yapan, Aslan; “Bizim bulunduğumuz hizmet alanlarının sebebi sizlersiniz. Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenler olduğu için, öğretmenlerle öğrenciler olduğu için vardır. İz bırakan bir öğretmen olabiliyorsanız, biliniz ki en güzel makam sizlerindir. Bu milletin çocukları bize emanet, onların elinden tutacağız, en iyi şekilde eğiteceğiz ve onları geleceğe hazırlayacağız. Unutmayalım ki elinden tutamadığımız her çocuk, kötü emeller besleyen oluşumların ağına düşme tehlikesi altındadır. Bu nedenle onların ellerinden tutacağız sevgiyle eğiteceğiz, çünkü sevginizi veremediğiniz bir öğrenciye bilgi de veremezsiniz.” diye konuştu.

Aslan konuşmasının ardından, öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.