banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

'Sevginizi hissettiremediğiniz hiçbir çocuğa bilgi veremezsiniz'

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Çay Mahallesi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek, ‘Geleceğe Atılan Adımlar Çalışması’ finaline katıldı, ardından öğretmenlerle bir araya geldi.

Çay Mahallesi İmam Hatip Ortaokuluna gelen Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ı, Okul Müdürü Mehmet Salih Kaya karşıladı. Okulu gezen Aslan, ‘Geleceğe Atılan Adımlar Çalışması’ kapsamında ödül almaya hak kazanan öğrencilerle bir araya gelerek ödül dağıtım törenine katıldı.

Ödül dağıtım töreninde Okul Müdürü Kaya, okul hakkında ve ‘Geleceğe Atılan Adımlar Çalışması’ hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Bilgilendirmenin ardından öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencileri kutlayan Aslan, başarılarının devamını diledi.

Milli Eğitim Müdürü Aslan, son olarak öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenlere kendini tanıtan Aslan yaptığı konuşmada, “İnsanın ölene kadar öğreneceği şeyler vardır. Bende gittiğim her yerde bir şeyler öğreniyorum. Bulunduğumuz meslek ve mevkiler hizmet için vardır. Okulda sokakta kısacası her yerde, asla öğretmen olduğumu unutmadım. Sizler de öğretmen olduğunuzu unutmayın. Öğretmenlik sevgi mesleğidir, sevginizi çocuklardan esirgemeyin, sevginizi hissettiremediğiniz hiçbir çocuğa bilgi veremezsiniz. Unutmayalım anne ve babasından, öğretmeninden azar işiten çocuk, azarlamayı öğrenir. Biz çocuklara sevgiyi hissettirerek, sevgiyi öğreteceğiz.” diye konuştu. 

Aslan yaptığı konuşmanın ardından öğretmenlerle bir süre sohbet etti, onları dinledi. (ILKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.