banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Selmanoğlu Fakıbaba'yı Maça Davet Etti

Elazığ Belediye Başkanı M. Süleyman Selmanoğlu, 30 Nisan Cumartesi Günü Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Elazığspor-Şanlıurfaspor maçı öncesinde Şanlıurfa’ya gelerek, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı maça davet etti.

     Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele veren her iki takımın da dostluk içersinde bir karşılaşma yapacağından endişe duymadığını belirten Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu’na Başkan Fakıbaba önce çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi ardından da bir şehir turu yaptırdı.

    Belediye Binasından Haşimiye Meydanı’na kadar yürüyen her iki başkan, Haşimiye’de Çaycı Osman’ın yerinde çay içti ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

    Kent gezisinin ardından El Ruha Oteli’ne geçen Elazığ Belediye Başkanı M. Selmanoğlu ve Başkan Fakıbaba burada düzenlenen toplantıda fikir alışverişinde bulundu.

    Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Habib Arslan, Fevzi Yücetepe, İbrahim Güllüoğlu, Mahmut Kırıkçı, Ahmet Al ve M.Emin İzol ile belediye birim amirleri ve sorumlularının katıldığı toplantıda kent merkezinde yürütülen çalışmaların genel bir değerlendirilmesi yapıldı.

    Kentte yürütülen belediyecilik hizmetlerinden övgü ile bahseden Elazığ Belediye Başkanı M. Süleyman Selmanoğlu, yapılan başarılı hizmetlerden dolayı Başkan Fakıbaba ve ekibini tebrik ettiğini söyledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.