banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Sel Mağdurlarına Deniz Feneri El Uzattı

Deniz Fenerinden Şanlıurfa Bozava Kepirce köyü sel felaketi mağdurlarına  yardım eli uzandı.

Şiddetli yağış nedeniyle sel felaketi yaşayan Şanlıurfa’nın ,Bozava ilçesi, Kepirce  köyünde sel felaketine maruz kalan ailelere  Deniz Feneri Derneği tarafından çeşitli yardımlar yapıldı.

                 Deniz Feneri gönüllüleri,  Şanlıurfa Temsilcisi Osman Gerem  yaptığı açıklamada; “ Sel felaketini duyar duymaz hemen Kepirce köyüne bir ekip gönderip durum tespiti yaptık.  Selden felaketinden etkilenen  kepirce köyü sakinlerinin ev eşyalarının  tamamının selden zarar gördüğünü tespit ettik. Acil yardım yapılması gerektiği bilgisini genel merkezimize iletik. Bize en yakın Doğu Anadolu Temsilciliğimiz Erzurum’dan bu ailelere verilmek üzere, Bataniye ,  Ekmek Tahtası, Gıda pakati, halı, kırtasiye paketi, masa örtüsü, mutfak eşyası malzemesi, nevresim takımı, yastık, yatak,yatak örtüsü ,yorgan,  giyim paketi ,kumaş ve temizlik malzemesinden oluşan yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Konu ile ilgili olarak Bozava Kaymakamı Caner Akgün’ü makamında ziyaret ederek yardımlar hakkında bilgi verdik.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.