banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Şanlıurfa'nın artık yürüyen merdiveni var
Şanlıurfa Belediyesi tarafından araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Atatürk Bulvarı’nın Emirgan kısmında SGK Hizmet Binası ile Bahçelievler Bölgesini birbirine bağlayan kısımda yaptırılan son derece modern, yürüyen merdivenli üst geçit hizmete girdi. Bir süredir deneme çalışmaların yapıldığı yürüyen merdivenli üst geçit hafta sonundan itibaren hizmete girmesiyle SGK İl Müdürlüğü ile Bahçelievler geçiş güzergâhı üzerinde yaşanan yaya trafiğinde rahatlanma sağlandı. Belediyenin yaptığı yürüyen merdivenli ve asansörlü üst geçidi, özellikle Abide ile Yenişehir bölgesinden gelen ve Bahçelievler’e geçmek isteyen yayaların sıklıkla kullandıkları gözlendi. Şanlıurfa Belediyesi yaptırdığı ve hizmete koyduğu yürüyen merdivenli üst geçitle yayaların karşıdan karşıya geçme güvenliği önemli ölçüde sağladı.

Bu arada 21 Mart 2011 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen yürüyen merdivenli üst geçidin sözleşmeye göre 17.10.2011 tarihinde bitmesi hedeflenmişti. Hizmete gireceği tarihten daha erken bitirilen ve vatandaşların kullanımına açılan yürüyen merdivenli üst geçit hem yayaları hem de araç sürücülerini sevindirdi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.