banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Şanlıurfa'dan Somali için kampanya başlattılar


Somali halkının yaşadığı sıkıntıları dindirme adına Şanlıurfa’da atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. OSM Ortadoğu Hastanesi Kimse Yok Mu Derneği ile ortaklaşa kampanya başlattı.

Somali’deki İnsanlık dramına duyarsız kalmayan Şanlıurfa halkı Kimse Yok Mu Derneği aracılığı ile yardımlarını yoksul kıtaya ulaştırmaya devam ediyor. Kimse Yok Mu Derneği ile birlikte organize edilen program kapsamında hastanenin giriş katında stant açıldı ve sinevizyon sunumu ile Somali’de yaşanan drama dikkat çekildi.

Hastanenin giriş katında açılan standa hastane personelinin yanı sıra çok sayıda hasta yakının bağışta bulunduğu görüldü. Konuya ilişkin bilgi veren OSM Ortadoğu Hastanesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İbrahim Gaffar şunları söyledi: Somali’de bir insanlık ayıbı yaşanıyor. İnsanlar açlık ve susuzluktan ölüyor. Bunun sorumlusu Somali’deki zengin kaynakları acımasızca sömüren batılı ülkelerdir. Bu gün bile utanıp yardımda bulunmayarak o insanları ölüme mahkum edenler belki utanır diye Türkiye’nin başlattığı yardım seferberliğine katkıda bulunmak istedik. Yangına damla taşıyan karınca misali, tarafımız belli olsun diye bu işe mesai ayırıyoruz. Kampanyamıza destek veren bütün personelimize ve tüm hasta yakınlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.