banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Mardin toz

Şanlıurfa'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları

Şanlıurfa’da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları.

ŞANLIURFA’DA BİR GENÇ İNTİHARA GİRİŞTİ

Olay akşam saatlerinde Yeşildirek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 19 yaşındaki M.Y. K. isimli genç, ailesi ile tartıştı. Çıkan tartışma sonucu morali bozulan M.Y. K. evde bulunan ağrı kesici ilaçtan çok sayıda alarak hayatına son vermek istedi.
Tandoğan Kavşağı’nda bulunan boş arazide intihar teşebbüsünde bulunan genç çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek hastaneye kaldırıldı. M.Y. K. kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
TELEFON AÇARAK DOLANDIRDI. YAKAYI ELE VERDİ
Şanlıurfa’nın Harran İlçesi’nde bir şahıs, kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldı. Olay ilçenin Cumhuriyet Mahallesinde bulunan PTT Şubesinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre H.K. isimli şahsı biri telefonla arayarak polis olarak tanıttı ve ardından verdiği hesap numarasına para yatırmasını istedi. Bunun üzerine kendisini arayan şahsın hesabına 9 bin 970 TL para yatıran H.K. olaydan şüphelenince durumu polise bildirdi. Polis ekipleri yaptığı incelemeler sonucu para isteyen şahsın polis olmadığını ve 22 yaşındaki K. A. olduğunu belirledi.  H.K.’nın dolandırıldığını anlayan polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ŞANLIURFA’DA KAYBOLAN 13 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUKTAN 2 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR.

Kentin Karşıyaka Mahallesi’nde oturan 13 yaşındaki A.D. evden ayrılarak bir daha geri dönmedi. Çocuğun eve dönmemesi üzerine telaşlanan aile durumu Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Baba H.D. oğlunun evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek oğlunun hayatından endişe duyduğunu ve bir an önce bulunmasını istediğini söyledi.  Baba H.D.’nin tarifleri üzerine çocuğun eşkâlini belirleyen polis A.D.’yi arama çalışması başlattı.
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.