banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şanlıurfa'da Şiddetli Yağış Hayatı Felç Etti
Bugün akşam saatlerinden itibaren kent merkezinde aniden başlayan ve zamanla etkisini artıran sağanak yağış, Bayram alışverişi için dışarıda olan vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Okul öğrencilerinin dağılma saatinde etkisini artırması çocuğu okulda olan ailelere büyük telaş yaşattı.

Yaklaşık yarım saat süren yağmurdan korunmak isteyen kimi vatandaşlar işyerlerinin sundurmalarının altında veya otobüs duraklarında beklerken kimileri de ellerinde poşetlerle yağmurdan korunmaya çalıştı.

Yağmur nedeniyle kent merkezinde bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Şehir içi trafikte araç kuyrukları oluştu. zaman zaman maddi hasarlı trafik kazaları da meydana geldi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yağışın bu gece ve yarın da etkisini sürdürmesini beklediklerini, Kurban Bayramının ilk gününden itibaren sıcaklığın artmasının beklendiğini kaydetti. 


www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.