banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Şanlıurfa'da servis aracı devrildi-14 yaralı
Edindiğimiz  bilgilere göre Cafer Özgenç'in kullandığı  (27 GE 453) Plakalı servis minibüsü Siverek Diyarbakır karayolunun 20 .kilometresinde yağan dolu ve yağmurun   etkisiyle kayarak şarampüle devrildi.
karabahçe öğretmenlerini taşıdığı belirlenen servis minibüsünün içerisinde 14 öğretmenin bulunduğu  ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
kaza sonucunda yaralandı yaralan öğretmenler bulunduları minibüsten çıkartılarak ambulanslarla siverek devlet hastanesine kaldırıldılar.  öğretmenlerin vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandığı bir öğretmeninde ayağının kırıldığı belirtildi.
kaza ile ilgili inceleme başlatılırken milli eğitim müdürü Lütfü Balkır hastaneye gelerek kaza yapan öğretmenler hakkında bilgi aldı.
Kaynak Siverekhaberleri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.