banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Şanlıurfa'da Rengarenk Laleler Çiçek Açtı
Birecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin çeşitli yerlerindeki parklarda, lazer ışıklı süs havuzlarını etrafında, Atatürk anıtını çevresi ve belediye hizmet binasını bahçesi olmak üzere Türk kültürünün de bir parçası olan lale soğanları çiçek açmaya başladı.
Lalelerin açmaya başlamasından dolayı yaptığı incelemelerden belediye başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı şu açıklamaları yaptı. “Değerli Halkımız sıcak yaz günlerinde hizmetlerden olabildiğince yararlanmaları için; Park,  bahçe ve çevre düzenlemesi ile birlikte göz zevklerine hitap etmek için 10,000 civarından lale soğanı diktik, kışın sert geçmesinden dolayı kıştan kalıpta biz bekleyen çok işlerimiz var bu işleri en kısa zamanda bitirme gayreti içinde olacağız” dedi.
Çiçek Dalında Güzel
Öte yandan kentin çeşitli bölgelerine dikilen lalelerin koparılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulunan Birecik Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, çiçeklerin dalında güzel olduğunu ve koparılmaması gerektiğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.