banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Şanlıurfada Oy Sandığını Parçaladılar

Şanlıurfada BDPli milletvekilinin tartıştığı sandık başkanı darp edildi. Çıkan arbedede sandığın 3ncü kattan atıldığı olayda, darp edilen sandık başkanı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Direkli İlköğretim Okuluna giden BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve beraberindeki bir grup partili, 1088 nolu sandık başkanı İbrahim Halil Ö. ile, aşkasının yerine oy kullandırıldığı iddiasıyla ilgili tartıştı. Büyüyen tartışmada, sandık başkanı İbrahim Halil Ö. darp edildi. Çıkan arbedede sandığın 3ncü kattan atıldığı olayda, darp edilen sandık başkanı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bölgeye sevk edilen çevik kuvvet ekibi, okul bahçesi ve etrafında yoğun güvenlik önlemi aldı, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Milletvekili Binici, okul bahçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, söz konusu sandıkta başkasının yerine oy kullanıldığı yönünde duyum aldığını öne sürdü.

Sandık başkanına bu konuyu sorduğunu ileri süren Binici, Böyle bir şey sizde var mı diye sordum. O da herhalde suçluluk psikolojisiyle, çok demokratik olmadığını bildiği halde, sandığı aldı ve cama yöneldi, sandığı aşağı attı iddiasında bulundu.

Öte yandan sandığın sandık başkanını darp eden grup tarafından atıldığı ileri sürüldü.

Olayın yaşandığı okula gelen Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da olayla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.