banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato Nebil Dirar robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak

Şanlıurfa'da İlköğretim Okulları Yarışıyor
Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençler yarışıyor Suruç gelişiyor bilgi yarışmasının birincisi Suruç öğretmen evi konferans salonunda yapıldı. Bilgi Yarışmasına Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut,  Cumhuriyet Başsavcısı Alper Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Suruç merkez ve taşıma merkezi ilköğretim okulları olmak üzere 25 okuldan seçilen öğrenciler  bilgi yarışmasında yarışıyor. Eleme usulüyle yapılan yarışmalardan her birinden seçilen birinciler eşleşerek bilgi yarışmasının finali yapılarak derece yapan ilk 3 okula ödüller verilecek. Öğrencilerin kıyasıya yarıştığı bilgi yarışmasında 80 puan alarak birinci olan Namık Kemal İlköğretim Okulunu 70 puanla Eğrice İlköğretim Okulu ikinci ve 50 puanla İMKB İlköğretim Okulu üçüncü olarak tamamladı. 

Bilgi yarışmasında konuşan Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut’’  Öğrencilerin daha iyi yetişmesi medeni cesaretlerinin artması birbirleriyle tanışıp kaynaşması ve kardeşlik duygularının geliştirilmesi için düzenlenen bu tür programlara katılmaktan çok büyük bir mutluluk alıyorum. Kaymakamlıkta bana en çok meslek huzurunu veren bu tür programlardır. İnşallah öğrencilerimiz eğitim hayatlarında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı olacaklardır. Memleketimizin geleceğini öğrencilerimiz inşa edecektir. Bizler Türkiye’yi genç arkadaşlarımıza emanet etmekten gurur duyuyoruz’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.