banner2
Öne Çıkanlar Urfa ak parti ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Karbonmonoksit Zehirlenmesi Nedir Ayak Sağlığı

Şanlıurfa’da ilk butik koleji Orijin açılıyor

600 bin okul öncesi, ilk ve orta okul öğrencisine sahip olan Şanlıurfa’da kendine özgü eğitim sistemi ile farklı bir konseptte olan Orijin Koleji hazırlık çalışmalarında sona gelindi.

Kendine özgü bir eğitim sistemi ile eğitim vereceklerini belirten Orijin Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Salih Açıkgözoğlu: “Orijin Eğitim Sistemi (OES), Ödev Takip Sistemi (ÖTAK) ve kişiye özel hazırlanan kitaplar (KİT) ile eğitim kalitesini yükselteceğiz. Öğrencinin algılama kapasitesine göre eğitim vereceğiz. Böylelikle öğrenci dersten anlamadan geçmeyecek. 200 öğrenci kapasiteli bir eğitim kurumu tasarladık. Şanlıurfa’da farklı bir konsept olan butik şekilde tasarladık” dedi.

Yine bir ilki gerçekleştirerek Şanlıurfa’dan batıya eğitim ihracatı çalışmasının yapıldığını belirten Açıkgözoğlu: “Şanlıurfa merkezli Orijin Koleji olarak Adana, Ankara ve İstanbul’da  şube açacağız. Ayrıca Yine Karaköprü ilçesi Atatürk Ormanı yakınlarında içerisinde ilk ve orta okulun olacağı eğitim köyü çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Karaköprü Ağız ve Dış Hastanesi yanında bulunan www.orijinegitim.com.tr 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmete başlayacak.

Haber: Ali Aslan / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet altun 6 yıl önce

Tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Mehmet Altun-Bakkalbaşı

Avatar
İvan Vasilevic THT 5 yıl önce

Yakında web sayfamız açılıyor hepinizi bekleriz www.orijinkoleji.net