banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Şanlıurfa'da çirkin olay!

Şanlıurfada evden kaçtığı gerekçesiyle elleri ve ayaklarından zincire vurulup evin banyosuna kapatıldığı öne sürülen 20 yaşındaki M.M.C., bağlandığı yerden kurtulup telefonla polisten yardım istedi.

Genç kızın şikâyeti üzerine eve giden polis, baba M.C., anne S.C. ve ağabeyleri M.C. ile İ.H.C. gözaltına aldı. İddiaya göre ailesinin baskı ve şiddetine maruz kalan genç kız birkaç kez evden kaçtı. Genç kız koruma altına alındı,annesi ve ağabeyleri ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Baba M.C. ise kızı M.M.C.’nin ruh sağlığının bozuk olduğunu, ağabeyinin kendisine tecavüz ettiği yalanını uydurduğunu, kendisine ve aile fertlerine zarar vermemesi için bağlı tuttuğunu söylediği belirtildi. Serbest bırakılan baba M.C. tutuksuz yargılanacak.

KORKUNÇ İDDİALAR

Olayı araştıran polis, M.M.C.’nin, 2009 yılında öz ağabeyi tarafından cinsel istismara uğradığı iddiasıyla emniyete müracaat ettiği ve çocuk yetiştirme yurduna teslim edildiği bilgisine ulaştı. Bir süre sonra evine dönen M.M.C.’nin, 2010 yılında da ailesinin zoru ile amcasının oğlu ile evlendirildiği ileri sürüldü. Ancak M.M.C’nin 6 ay evli kaldığı belirtildi.

Kaynak: Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.