banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'da bir günde meydana gelen olaylar

HIRSIZLIKLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDIYOR

Şanlıurfa ve Birecik’te aynı gün içerisinde farklı adreslerde 3 ev soyuldu. Üstelik günün tek hırsızlık haberi bunlarda değildi. Şanlıurfa’da bir kamyon ve motosiklet, Siverek’te 4 yarış atı çalındı. 

 

Günün ilk ev hırsızlık olayı, Halepli Bahçe Mahallesi Karşıyaka Caddesinde bulunan 13 numaralı evde 09.20 sıralarında meydana geldi. 36 yaşındaki Emin Y. isimli şahsın evine giren hırsızlar evden 600 TL para, dizüstü bilgisayar, 1 adet modem, ehliyet, cüzdan ve banka kartlarını çaldı. Diğer ev hırsızlık olayı ise,

 

Yakubiye Mahallesi 2777. Caddede bulunan 29 yaşındaki Halil Ç. isimli şahsın evinde meydana geldi. Sabaha doğru eve giren hırsız veya hırsızlar evde bulunan cep telefonu, 5 kilo şeker, 5 kilo salça, 5 kilo zeytin, 5 kilo yağ, 1 adet takım elbise ile 2 takım su bardağını çaldı. Son ev hırsızlığı da, Birecik Hoca Şerif Mahallesinde 10.30 sıralarında meydana geldi. 58 yaşındaki Mehmet Özdemir isimli şahsın evine giren hırsızlar evden 1 adet televizyon, 1 adet müzik seti ile 1 adet uydu alıcısını çaldı. Polis ev hırsızlıkları ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

 

SARHOŞ BABAYA DAYAK

Viranşehir’de eve sarhoş geldiği iddiasıyla 46 yaşındaki Ahmet K. İsimli babaya çocukları Gökhan ve Özgür’ün kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Aile içi çıkan kavga nedeniyle Polis soruşturma başlattı.

 

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI TAM GAZ

Şanlıurfa'da park halinde bulunan motosiklet hırsızlıklarına her gün yenileri ekleniyor.

Hırsızlık olayı Bamyasuyu Mahallesi, Kadri Erdoğan Caddesi, ŞANMAR ile Ziraat Bankası arasında yaşandı. Alışveriş yapmak için 63 B 1172 plakalı motosikletini yol kenarına park eden 46 yaşındaki Uğur C. isimli şahsın aracı çalındı. Can, yol kenarına park ettiği motosikletini göremeyince, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Motosiklet sürücüsü ifadesinde, yol kenarına park ettiği aracının çalındığını belirterek, şikayetçi olduğunu ifade etti.

 

YARIŞ ATLARI ÇALINDI

Siverek’te boş arazide bulunan 4 yarış atı kişi veya kişiler tarafından çalındı. At hırsızlık olayı, Siverek Selim Pınar Mahallesi 11.Cadde de bulunan boş arazide 07.20 sıralarında meydana geldi. 46 yaşındaki Yasin Tanış isimli şahsa ait 4 adet yarış atı boş arazide otlanırken kişi veya kişiler tarafından çalındı. Tanış karakola gelerek şikâyetçi oldu. At hırsızlığı ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.  

 

KAMYON ÇALINDI

Kent merkezinde park halinde bulunan bir kamyon sabaha doğru kişi veya kişiler tarafından çalındı. Olay İmama Bakır Mahallesi 695. Cadde de meydana geldi. 46 yaşındaki Mustafa Atay isimli şahsa ait 63 YZ 461 plakalı kamyon kişi veya kişiler tarafından park halinde iken çalındı. Polis kamyon hırsızlığı ile ilgili soruşturma başlattı.

 

TRAFİK KAZASI CAN ALDI

Viranşehir’de otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Viranşehir - Şanlıurfa karayolu 12. kilometresinde meydana geldi.  37 yaşındaki Murat Çam yönetimindeki 46 KY 586 plakalı otomobil devrildi. Kazada ağır yaralanan sürücü Murat Çam, ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

 

 İNTİHAR GİRİŞİMİ

Birecik’te bilinmeyen bir sebepten dolayı bir kişi bir miktar ilaç alarak ağır şeklide yaralandı. İntihar girişimi olayı, Birecik Sancak Mahallesi Mazman Caddesinde bulunan bir evde meydana geldi. 22 yaşındaki Hanım Ö. isimli bir bayan evde yalnız olduğu sırada bilinmeyen bir sebepten dolayı evde bulunan ilaçlardan bir miktar içerek intihar girişiminde bulundu. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Özkan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Polis intihar girişimi ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

 

 DAMDAN DÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Ceylanpınar ve Viranşehir’de aynı gün içerisinde iki düşme olayı meydana geldi. İlk düşme olayı, Viranşehir Bahçelievler Mahallesi 253. Caddede bulunan bir evde meydana geldi. 3 yaşındaki İsmail Bağı isimli çocuk Ceylanpınar Devlet Hastanesine yüksekten düşme neticesinde yaralı olarak getirildi. Hayati tehlikesinin devam etmesi nedeniyle Şanlıurfa’daki hastaneye sevk edildi.

 

Diğer yüksekten düşme olayı ise, Viranşehir Yenişehir Mahallesi Cezaevi Caddesinde bulunan 23 nolu evde meydana geldi. 26 yaşındaki Bilal Didanlı isimli bir kişi evin ikinci katından dengesini kaybederek düştü. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Didanlı’nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.