banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfa Yanıyor

Sıcaklığın 40 dereceyi bulduğu kentte, küçük çocuklar ve gençler tehlikeye aldırış etmeden Atatürk Baraj Gölü ve sulama kanallarında yüzerek serinlemeye çalışıyor.
YAZ mevsiminin sıcak günlerini yaşayan Şanlıurfa adeta kavruluyor. Sıcaklığın 40 dereceyi bulmasından dolayı sokakların boşaldığı kentte, küçük çocuklar ve gençler ise, tehlikeye aldırış etmeden Atatürk Baraj Gölü ve sulama kanallarında yüzerek serinlemeye çalışıyor.
Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu ve hissedilir nem ile birlikte canlıların olumsuz etkilendiği kent merkezinde, insanlar sokaklara çıkmak yerine evlerinde, klimalı ortamda oturmayı tercih ederken, dışarı çıkanlar ise gölge mekanlara akın edip, sık sık el ve yüzünü yıkıyor. Kent merkezinde bazı çocuklar yasağa aldırış etmeden süs havuzlarına girerek serinlerken, nemin daha etkili hissedildiği köylerde ise çalışan çocuklar, Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanallarına atlayarak yüzüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.