banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfa Stantına Ödül!..

“Bölge Kültürünü En İyi Yansıtan Stant” Ödülü Şanlıurfa’nın

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’nın XV.’sinde Şanlıurfa standı “Bölge Kültürünü En İyi Yansıtan Stant” ödülüne layık görüldü. Şanlıurfa adına ödülü fuar yetkililerinden Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan aldı.

Fuarın 330 metre karelik alana kurulu en büyük standı olan Şanlıurfa, tasarımıyla, dağıtılan tanıtım materyalleriyle, gerçekleştirilen etkinlikleriyle ziyaretçilerin gözdesi oldu. Yapılan anket sonucu da bu ilgi karşılıksız kalmadı ve Şanlıurfa Standı bölge kültürünü en iyi yansıtan, uluslar arası fuara renk katan stant olarak değerlendirildi.

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ve ŞURKAV’la ortak bir çatı altında katılım sergilenen EMITT’te Şanlıurfa daha geniş kitlelere kültürüyle, mimarisiyle, tarihiyle, müziğiyle tanıtıldı.

Fuara ev sahibi olarak katılan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, bu tür ulusal ve uluslar arası tanıtım etkinliklerinde Şanlıurfa’nın daima yer alması gerektiğini belirtti. Vali Okutan, “Şanlıurfa, binlerce yıllık tarihiyle, mimarisiyle, müziğiyle, mutfağıyla birçok değer ve eser üretmiş ve bunları tüm insanlıkla paylaşmış kadim bir kültürün adıdır. Bizler bu kültürü hem yaşatmak hem de tanıtmakla yükümlüyüz. Bunu yaparken de şehrin tüm enstrümanları birlikte hareket etmelidir ve aynı hedefe daha güçlü kilitlenmelidir. Bu anlamda iki yıldır Valiliğimiz, Belediyemiz, Kalkınma Ajansımız, Ticaret ve Sanayi Odamız ve ŞURKAV’la birlikte büyük bir ahenk içinde EMITT’e katılıyoruz. Standımız büyük bir ilgi görüyor, çok sıcak samimi bir ortam oluşturduk ve Şanlıurfa misafirperverliğini tüm konuklarımıza sunduk. Bugün “Bölge Kültürünü En İyi Yansıtan Stant” ödülüne layık görüldük. Şanlıurfalılar adına bu ödülü aldık. Emeği geçen tüm kurumları ve fiilen bu işin içinde yer alan arkadaşlarımızı tebrik ve takdir ediyorum” Dedi.

Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi’nde XV.’si düzenlenen EMITT 13 Şubat Pazar günü sona erdi.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.