banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfa Merkezde Elektrik Kesintisi
Şanlıurfa’da uzun süreden beri devam eden elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi yaşanıyor. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğü Sorumluluk alanı içerisinde bulunan 31.5 kV Enerji Nakil hattının yer altına alınması ve mevcut olan trafoların yenileriyle değişimi yapılacak.

Şehir arıza İşletme Şefliği kontrolü altında bu işin yapılabilmesi için 26.06.2012 tarihinde 08.00-16.00 saatleri arasında çalışma yapılacağından dolayı Güzelşehir, Beyka Sitelerinin Tamamı, Gökçe İnşaat (Miray Residance)Civarı, Atatürk Bulvarı, Yakup Cengiz Apt, Adil Okan Inş, Ferhat Gama Inş, Yunus Emre İnş, Çalışkan lnş, Sintaş Inş Çevresinde enerji kesintisi olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.