banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfa ilk meydanına kavuşacak

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve ilgili daire müdürleriyle bir süre önce Cumhuriyet Caddesindeki yeni hizmet binalarına taşınan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Tapu Müdürlüğü, Yeşil Kart İlk Adım Müdürlüğü ve Nüfus Müdürlüğünden boşalan binaları inceledi.
     Daha sonra yeni yapılacak meydanla ilgili toplantı yapan Okutan, burada yaptığı konuşmada, bir süre sonra Valilik binasının da yeni yerine taşınacağını hatırlattı.
     Halen Atatürk Bulvarındaki Valilik binasında hizmet veren kurumların birkaç gün içerisinde yeni yerlerine geçeceğini anlatan Okutan, şunları kaydetti: ''Topçu Meydanını ortaya çıkaracak ilk kazmayı en kısa sürede vurup, ilk dozeri çalıştırmak istiyoruz. Hedefimiz bu ayın sonunda yıkım çalışmalarını başlatmak. Yeni meydan Şanlıurfa'ya hayırlı, uğurlu olsun.''

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.