banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü

Şanlıurfa Eğitimciler Derneği’nden okullara yardımı

Şanlıurfa Eğitimciler Derneği Başkanı Ahmet Öztürk; Yurdun her tarafından kendilerine ulaşan hayırseverlerin yardımlarını okullara ulaştırdıklarını söyledi. 

Dernek olarak kurdukları sistemle okulların var olan ihtiyaçlarını tesbit ettiklerini, bu ihtiyaçları liste halinde hayırseverlere ulaştırdıklarını söyleyen Öztürk:
Hayırseverlerden gelen yardımları köylerimizdeki ilçelerimizdeki okullarımıza dağıtımı sağlıyoruz. En son bugün Harran Zübeyde Hanım Anaokulumuza, Harran Kız İmam hatip Lisemize,Tarlabaşı köy okulumuza ve Çivrili köy okulumuza temizlik ve giyim yardımlarımızı yaptık. İnşaallah yarında Haliliye ilçemizin köylerine gideceğiz. Orayada yardımlarımızı ulaştıracağız” dedi.

Bundan sonraki yeni hedeflerinin 10 köy okuluna 10 bilgisayar 10 projeksiyon oldugunu söyleyen Öztürk bununda hayırseverlerin yardımıyla çok kısa zamanda gerçekleştireceklerini söyledi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.