banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Şanlıurfa'da 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Törenle Açıldı

Şanlıurfa’da 2018-2019 Eğitim öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası münasebetiyle düzenlenen törenler, Karaköprü ilçesi Alibaba İlkokulunda gerçekleştirildi.

Törene, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, M. Ali Cevheri ve Ahmet Akay, Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, Karaköprü Kaymakamı Ahmet Karatepe, İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Abdülkadir Açar, Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Vildan Polat, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan tören, halk oyunları gösterileri ve güzel sanatlar lisesi öğrencilerinin verdiği mini konser, Eyyübiye Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu halk oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti. Yapılan konuşmaların ardından ilk ders zilinin çalmasıyla öğrenciler ilk derslerine başladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.