banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Abdülkadir Barut Karaköprü ilçesi Göbekli

Şanlıurfa Cezaevi'nde isyan

Şanlıurfa Cezaevi'nde isyan

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa E Tipi Kapalı ve Açık İnfaz Kurumu'nda siyasi suçtan tutuklu bulunduğu iddia edilen şahıslar tarafından bir koğuş ateşe verildi. İki itfaiye ekibi yangını kısa sürede söndürdü. Cezaevi içinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, askerlerin zırhlı kıyafet giydiği gözlemlendi. Jandarma komutanı olay yerinde inceleme yaparken, 112 sağlık ekiplerinin şu an içeride olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa E Tipi Kapalı ve Yarı açık Ceza Evinde 18 C siyasi tutuklunun bulunduğu koğuşta isyan çıkaran mahkumların koğuşu ateşe verdiği öğrenildi. Yangın sonucu bir kişinin yaralandığı belirtildi. İddiaya göre; cezaevinde siyasilerin bulunduğu koğuşta tutuklu ve mahkumların kendi aralarında çıkan bir tartışma yüzünden bazı mahkumlar koğuştaki birkaç yatağı ateşe verdi. Havalandırma boşluklarında da gazete kağıtları yakıldı. Olay üzerine cezaevi içersine hemen itfaiye ve ambulans çağrıldı. Olaya müdahale eden 2 itfaiye ekibi yangını kısa sürede söndürdü. Cezaevi içinde yoğun güvenlik önlemleri alındı, askerlerin zırhlı kıyafet giydiği dikkat çekti. Jandarma komutanı olay yerinde inceleme yaparken, 112 sağlık ekiplerinin Cezaevinin içerisinde bekletildiği öğrenildi. Cezaevi yönetimi olayla ilgili resmi açıklama yapmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.