banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

Şanlıurfa Bozova İlçesinde Sel Felaketi

 

Şanlıurfa Bozova İlçesine Bağlı Yaylak yakınlarında bulunan Kepircik Köyüne, bu akşam bastıran yağış ve dolu nedeni ile sel bastı.

Bu gün akşam saatlerinde bastıran yağmur ve dolu yağışı Şanlıurfa Bozova İlçesine Bağlı Kepircik köyünde sel felekatine neden oldu. Kepircik köyünü basan sel felaketinde bir çok köylü sel suları arasında mahur kalırken evlerde de küçük çaplı hasarlar meydana geldi.

Meydana gelen sel felaketi nedeni ile bu akşam köye giden Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan; “tüm ekiplerimiz ve iş makinelerimizle köylümüzün hizmetindeyiz”  dedi.

Sel felaketinde mahsur kalan köylüleri ise Sivil Savunma Ekipleri ve İl Afet ve Acil Durum ekipleri kurtardı. Meydana gelen sel feleketi ile ilgili olarak çalışmaların devam ettiği bildirilirken, mahsur kalan tüm köylülerin kurtarıldığı bildirildi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!..

Haber: Yasin Küçük/ www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.