banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Şanlıurfa Belediyesi Otobüslerini Yeniliyor

Şehir içi toplu taşımada birçok ilke imza atan Şanlıurfa Belediyesi, halka daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla makine ve araç parkını her geçen gün zenginleştiriyor.
20 adet otobüsün yer aldığı R1 hattında 8 otobüsü yenileyen Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, bu kapsamda satın alınan otobüslerin basına ve halka tanıtımını gerçekleştirdi.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, M.Emin İzol, Mahmut Kırıkçı, Ahmet Al, BELSAN A.Ş Genel Müdürü Cengiz Konur, Belsan A.Ş Ulaşım Müdürü Abbas Yavuz ve diğer birim amirlerinin katılımıyla Belediye önünde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına ilgi yoğun oldu.
Şanlıurfa Belediye ve Karacadağ Kalkınma Ajansı işbirliğinde yenilen 8 Ring otobüsünü gazetecilere tanıtan Başkan Fakıbaba ve kurmayları ardından bir kent turu yaptı.
Otobüste gazetecilere belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Fakıbaba, halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi.
Belediye Binası önünde başlayan tanıtım toplantısı Ring hattında yapılan turun ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.