banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Şanlıurfa Belediyesi Müdürlerini Mardin'e geziye gönderdi

Şanlıurfa Belediyesi birim müdürlerine, kültürel dokusuyla yerli ve yabancı turistlerin gözde mekânı haline gelen Mardin’e gezi düzenledi. Ulu Camii, Deyrul-Zafaran Manastırı, Kırklar Kilisesi, Dara harabeleri, Hz. Muhammed(sav)’in ayak izinin içinde bulunduğu Sitti Radviye Medresesi, Şehidiye Camii, Kasimiye ve Zinciriye medreseleri ile tarihi çarşıları gezen Şanlıurfa belediyesi Birim Müdürleri Mardin’e hayran kaldı. Şanlıurfa Belediyesi Kalite Strateji Geliştirme Müdürlüğünün organize ettiği birim müdürlerin gezisinde müdürler, tarihi çarşılarda gümüş işlemeciliği, Mardin leblebisi, bakır ve cam üzerine işlenen şahmaran motifi büyük ilgi gösterdi.
7 bin yıllık tarihe sahip Mardin’e gösterilen ilgi, esnafı da sevindiriyor. Turistlere yardımcı olmak ve bilgi vermek üzere bütün tarihi mekânlarda görevliler bulunduruluyor. Küçük yaştaki çocuklar ise 7 bin yıllık tarihi kent hakkında Şanlıurfa belediyesi Birim müdürlerine bilgiler vermeye çalıştı.
Birçok medeniyete beşiklik eden tarihi şehre Şanlıurfa Belediyesinin Turizm otobüsüyle gezi düzenleyen Kalite ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü, gezisini sabah başlatıp akşam saatlerinde tamamladı.


www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.