banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Şanlıurfa Belediyesi Çukurova Belediyesi'ni Ağırladı

Şanlıurfa Belediyesi’nin yürüttüğü hizmetleri yerinde görmek, yatırımlarını incelemek ve çalışanlarıyla fikir alışverişinde bulunmak üzere Urfa’ya gelen Çukurova Belediyesi’nden bir grup, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret ettiler.

     Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdülkerim Özkul ve beraberindeki belediye çalışanları, ilk olarak Şanlıurfa Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ŞUKBİS(Kent Bilgi Sistemi ve e-belediye) sistemi üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

   Daha sonra belediye birimlerini gezen ve belediye çalışanlarıyla sohbet eden Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Özkul ve beraberindekiler akşam saatlerinde Belediye Başkanı Fakıbaba’yı makamında ziyaret ettiler.

   Şanlıurfa’da yürütülen belediyecilik hizmetlerinden dolayı Başkan Fakıbaba’yı tebrik eden ve övgüler yağdıran Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdülkerim Özkul, “Şanlıurfa’da bize gösterilen misafirperverliğe çok teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Fakıbaba ve ekibi gerçekten çok güzel hizmetlere imza atmışlar. Bizim ziyaret amacımız buradaki hizmetleri yerinde görmek, yatırımları incelemekti. 2011 yılının Şanlıurfa adına çok olumlu geçeceğine inanıyorum. Gerek Urfa Belediyesi gerekse Çukurova Belediyesi arasında devam eden fikir alışverişimizin bundan sonraki süreçte de devam edeceğine inanıyorum” dedi.

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fakıbaba, ziyaret anısına Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Özkul ve beraberindekilere kentimizin tanıtımını sağlayan kitap, cd ve broşürlerden oluşan birer hediye paketi takdim etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.