banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlırfadan kısa kısa

 Şanlıurfa'da bir kişi girdiği bunalım sonucu çok sayıda ilaç içerek intihara teşebbüs etti.
Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Büyük Ördek köyünde H.A. isimli şahıs, girdiği bunalım sonucu evde bulunan ağrı kesici haplardan bol miktarda içerek intihara teşebbüs etti. Ailenin olayı fark etmesi üzerine H.A. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi aklına alındı. H.A.'nın hayati tehlikesi sürüyor.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- ARANAN İKİ KİŞİ CEZAEVİNE ZİYARETE GİDERKEN YAKALANDI
Şanlıurfa'da, polis tarafından aranan iki kişi cezaevine ziyarete gittiği zaman yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevine bir yakınını ziyarete giden M.B.D., yapılan sorgulamasında "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan arandığı tespit edildi. M.B.D., Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Bu arada, ikinci olay ise Viranşehir ilçesinde gerçekleşti. Viranşehir Kapalı Cezaevine bir yakınını ziyarete giden İ.A.'nın yapılan sorgulamasında "TCK 136, verileri hukuka aykırı olarak verme" suçundan arandığı tespit edildi. Aranan İ.A. Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

- MOTORİN ELE GEÇİRİLDİ 

Şanlıurfa'da, iki ayrı petrol istasyonunda kaçak motorin ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Karaköprü beldesinde jandarma tarafından S.B.'ye ait petrol istasyonunda yer altı tankında yapılan kontrolde Ulusal Merker testi geçersiz çıkan 2 bin 226 litre motorin ele geçirildi. Motorin daha sonra İl Özel İdare yetkililerine teslim edildi.
Petrol sahibi S.B., Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bu arada, Şanlıurfa-Gaziantep karayolu Almaşar köyü yakınlarında bulunan bir petrol istasyonunda yapılan kontrollerde 7 bin litre Ulusal Merkeri geçersiz akaryakıt ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Jandarma tarafından yapılan araştırmada kaçak akaryakıtın bir bölümünün F.A. isimli şahısa ait evinin bahçesinde olduğu öğrenildi. Ev ve eklentilerinde yapılan aramada 47 bin litre Ulusal Merkeri geçersiz akaryakıt daha ele geçirildi. Jandarma işletme sahibi E.A. gözaltına aldı. Cumhuriyet
Savcılığı'na çıkarılan E.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, F.A. isimli şahsın ise Umre'de olduğundan dolayı yakalanması için çalışma başlatıldı.

- GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA VE ÇAY ELE GEÇİRİLDİ
Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kırbaşı köyü yakınlarında yol kontrolleri yapan jandarma ekipleri, İran'dan gelen bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste yapılan aramada şoför S.N.'ye ait 64 karton gümrük kaçağı sigara ile 30 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirildi. İfadesi alınan şoför daha sonra serbest bırakıldı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.