banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Sahibini arabadan indirdi, arabayı kaçırdı

Filmlere eşine rastlanır bir hırsızlık olayı Birecik yakınlarında yaşandı.

Önceki gün saat 17; 00 Sularında meydana gelen hırsızlık olayında duyunları şoke edecek bir yöntemle sahibini kamyonetten indiren adam kamyonetti çaldı. Ancak Jandarma kısa sürede hırsızı yakaladı.

Alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti; Gaziantepten Şanlıurfaya seyir halinde olan A. Aya (42) ait kamyoneti kulanan M. L. (35), Birecik Karayolu Bölge Trafiki geçtikten sonra arabayı yol kenarında durdurarak, yanında oturan araç sahibine; Ben çok yoruldum. Şanlıurfaya kadar da sen gel sür dedi.

Araç sahibi A. A. ise direksiyona geçmek için kamyonetten inince direksiyondaki M. L. hızla oradan uzaklaştı. Arabası gözünün önünde kaçırılan A. A. ilk şoku atlatıktan sonra Jandarma trafiği arayarak durumu bildirdi.

Bunun üzerine Jandarma Trafik görevlileri Şanlıurfa istikametine kaçan hırsızı Payamlı bölgesinde yakalayarak gözaltına aldılar.

Sorguya alınan M. L. Şanlıurfa Cumhuriyet başsavcılığınca ifadesi alındı. İfadesi alınan M. L. Savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.