banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Rektör Mutlu Öğrencilerin Sorunlarını Dinledi


Osmanbey Yerleşkesi merkezi kafeteryada yapılan toplantıya üniversitenin tüm fakülte ve yüksekokullarındaki öğrenci temsilcilerinin yanı sıra rektör yardımcıları, dekanlar, yüksek ve meslek yüksekokul müdürleri ve daire başkanları katıldı.
Program öncesi bir sunum yapan üniversite rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu üniversitede yapılan çalışmalardan slâytlar eşliğinde bahsederek gelinen nokta ve üniversitenin hedeflerini anlattı.
Daha sonra okul temsilcilerini dinleyen Rektör Mutlu bu sorun ve sıkıntıları dekan ve okul müdürleri ile paylaşarak sorunları çözülmesi noktasında notlar alarak sorunları çözeceklerinin müjdesini verdi.
Rektör son olarak yaptığı konuşmada öğrencilere hitaben “sizler bizim velinimetimizsiniz, siz varsanız biz varız, akademisyenler var, idari personeller var. Siz öğrenciler bizim değerlerimizsiniz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.