banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut elemanı Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba

Ramazan Öncesi Fakirler Sevindirildi

Şanlıurfa Siverek Belediye bünyesinde 2004 yılında kurulan Beyaz Masa ekininin tespit ettiği ve yardım dosyasını oluşturduğu yoksul ve yardıma muhtaç ailelere Ramazan ayı öncesi gıda yardımları gıda paketlerini evlerinde teslim etmeye başladı.

Belediye başkanlığınca alınan meclis kararıyla Ramazan ayı öncesi 2500 aileye gıda yardımı dağıtımı başladı. Belediye bünyesinde 2004 yılında kurulan Beyaz Masa ekininin tespit ettiği ve yardım dosyasını oluşturduğu yoksul ve yardıma muhtaç ailelere Ramazan ayı öncesi gıda yardımları gıda paketlerini evlerinde teslim etmeye başladı.

21 mahallede yapılan araştırma ve tahkikat sonucu tespit edilen ailelere gıda yardımlarını Beyaz Masa ekibi ile birlikte teslim eden Başkan Yardımcısı Fatime Sun Dağlı yaptığı açıklamada şöyle dedi. ‘’Başkanımız Ali Murat Bucak’ın talimatı doğrultusunda önceden tahkikatı ve araştırmasını yaptığımız ailelere arkadaşlarımız ile birlikte gıda paketlerini evlerinde teslim ediyoruz, gıda yardımlarını ramazan ayı öncesi teslim etmek için çalışıyoruz amacımız yaklaşan ramazan ayında yoksul ve yardıma muhtaç ailelerin ramazan ayını rahat geçirmeleri sağlamak’’ dedi. Gıda yardımlarının dağıtımı yapan Beyaz Masa ekibini zaman zaman mahallelerde ziyaret eden  belediye başkan vekili Mustafa Hivi Abikoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti; ’’Beyaz Masa ekibimiz 21 mahallede tespit ettiği  2500 ailenin gıda yardımlarını evlerine kadar götürüp teslim ediyorlar. Zaman zaman bende  ekiple birlikte hak sahiplerinin evlerine kadar gidip vatandaşlarla sohbet ediyorum. Dağıtım sırasında yoksul vatandaşlarımızın evlerini görüp yapılan yardımları yerinde görüyorum. Ancak Siverek’te  yoksul insan sayısı çok gönül isterdik tüm yoksullarımıza  ulaşalım’’dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.