banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Abdülkadir Barut Şenocak Mahallesi

Proses Sahiplerine Eğitim

Şanlıurfa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü "Hizmet İçi Eğitim Semineri" kapsamında birim amirlerine, sorumlularına ve kalite temsilcilerine "Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve İyileştirme Teknikleri " konulu bir semiler gerçekleştirdi.

Strateji Geliştirme Müdürlüğü işbirliğinde TSE (Türk Standartları Enstitüsü) Uzmanı M.Uğur Özdeniz tarafından verilen eğitimin ilk oturumu Birecik ilçesinde gerçekleştirilirken ikinci oturumu ise Şanlıurfa'da yapıldı.

         Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları, birim amirleri ve kalite temsilcilerinin katıldığı toplantıda katılımcılara "Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve İyileştirme Teknikleri " hakkında önemli bilgiler aktarıldı.

2 gün süren eğitimin oldukça faydalı geçtiğini belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, "Eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Eğitimlerin düzenlenmesinde büyük emekleri olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi kırmayıp davetimizi kabul ederek Şanlıurfa'ya gelen ve bilgileriyle personellerimizi aydınlatan TSE Uzmanı M.Uğur Özdeniz'e ise ayrıca minnettarlık duyuyorum" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.